Los bericht bekijken
  #343  
Oud 23 oktober 2008, 10:07
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard niet te geloven

Zoals te verwachten.
NIET de goede snelheden.
Geen newsserver.
Inloggen op Ziggo site werkt maar half.
Wel iets veranderd, ik kan nu zien dat ik Alles in 1 zou hebbben op de Ziggo site.

De eerste medewerker had alle begrip, het klopte absoluut niet maar helaas kon hij zelf niets ondernemen.

De tweede medewerkster van de "technische helpdesk" kwam met verhalen over modem resetten, router, veilige modus enz. Natuurlijk, heb slechts zo`n 20 jaar ervaring en al mijn computers zitten vol met virussen en spyware. Vandaar dat de snelheid constant 4000/1000 is. ook werd 1 december genoemd als ingangsdatum van de nieuwe snelheden. Nadat ik had uitgelegd dat ik het niet over de snelheidsverhogingen per 1 december had moest ze even overleggen en kon ze niets anders doen dan het doorgeven etc.etc.
De toezegging dat mocht ik vandaag nog steeds de goede snelheid niet hebben dit direct aangepast kon worden blijkt natuurlijk ook niet te kloppen.

De volgende medewerker beweerde dat snelheden van de Alles in 1 pakketten pas per 1 november ingaan !!!!! Volgens hem worden de snelheden niet eerder geleverd in het @Home gebied.
Oftewel, iedereen die hier zegt de goede snelheden te hebben is een leugenaar en de screenshots van de speedtests zijn fake.(gemeen van juliie hoor om de boel zo te belazeren )

De man bleef stug volhouden dat het onmogelijk is om de goede snelheden van de Alles in 1 pakketten nu "al" te leveren. Al mijn argumenten deden niet ter zake, de toezeggingen en beloftes konden volgens hem niet gemaakt zijn en uiteindelijk werd de verbinding verbroken. Nee, ik heb niet gescholden of geschreeuwd, wel heel duidelijk mijn mening gegeven.

Het komt er dus weer op neer dat ik voor onbekende tijd maar weer moet afwachten, buiten dat maakt een Ziggo medewerker mij, en indirect vele anderen uit voor leugenaar.

Wat een onwaarschijnlijke bende is het bij Ziggo. Nogmaals, er zijn ongetwijfeld ook gemotiveerde, welwillende en hardwerkende medewerkers.
Helaas blijkt nog steeds een groot deel van de helpdeskmedewerkers niet of nauwelijks ergens van op de hoogte te zijn en niets meer kunnen dan een berichtje doorgeven. Het is onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen die daadwerkelijk iets kan doen.

Als het zo moet blokkeer ik nu dus de automatische incasso, die deze maand ongetwijfeld ook niet zal kloppen.

Het zal me ook werkelijk een rotzorg zijn of er weer leden zijn die me een zeikerd vinden, dan lees je mijn berichten toch gewoon niet. Na vijf maanden ellende ben ik doodziek van het gezeik met Ziggo.