Los bericht bekijken
  #341  
Oud 23 oktober 2008, 01:11
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door verwp01 Bekijk bericht
Ziggo wil ook na aandringen van dvhn geen rechtsreeks emailadres van deskundige medewerkers geven. Iedereen wordt doorverwezen naar het standaardadres op internet. Het aantal reacties op de oproep over klachten over Ziggo was overweldigend. Daardoor kan dvhn niet iedereen persoonlijk antwoorden.
Natuurlijk ook wel erg veel gevraagd van Ziggo om een emailadres aan te maken. Ze blijven liever zoeken in de ongetwijfeld grote stroom emails die er binnen komt over diverse klachten. Dat er zelfs voor klanten die al weken niets kunnen gebruiken geen emailadres en wat medewerkers worden gereserveerd zegt veel. Op het standaard adres krijg je behalve een automatisch berichtje vaak geen enkele reactie.
Een groot deel van de helpdeskmedewerkers komt niet verder dan "ik kan er niets aan veranderen" en "ik zal het doorgeven".
Ik stop maar met duimen draaien, de kans lijkt me nihil dat Ziggo de toezeggingen aan mij dit keer wel nakomt. Ik mag zo te zien eigenlijk nog blij zijn dat er bij mij wel het een en ander werkt.

Wel actief nieuwe klanten werven en bestaande klanten maanden lang aan het lijntje houden met toezeggingen, beloftes en mededelingen over snelheidsverhogingen. Docsys 3 uitrol en snelheidsverhogingen staan natuurlijk wel leuk in persberichten die vaak klakkeloos door veel media worden gepubliceerd.
De beslissing van de Ziggo top dat Ziggo en de Alles in 1 pakketten beslist voor het WK voetbal van start moesten gaan is duidelijk genomen zonder enig inzicht in de problemen die dat op zou gaan leveren.(als dat inzicht er wel is geweest is het nog bedenkelijker, dan zijn de te verwachten problemen om marketing redenen domweg genegeerd) De grote hoeveelheid aanmeldingen waren goed voor de halfjaar cijfers. Het is vanaf dag 1 al een puinhoop geweest bij Ziggo en het einde is nog niet in zicht.
Ik kan me overigens niet voorstellen dat Ziggo echt verwacht dat klanten die al weken de diensten niet kunnen gebruiken gewoon de rekening betalen.
Wat een bedrijf (afgezien van hard werkende en welwillende medewerkers die er ongetwijfeld zijn maar vaak ook niets kunnen)

De kans is groot dat er weer opmerkingen komen in de trend van "dan zeg je toch op". Ik wil niet opzeggen, ik wil gewoon het pakket wat ik in Mei heb besteld. Voor veel klanten is opzeggen geen optie, de kans is groot dat je dan weer allerlei andere problemen tegenkomt, zoals het behoud van telefoonnummers, lange levertijden of eenvoudig het ontbreken van een goed alternatief. Ook het opzeggen van Ziggo gaat niet altijd even soepel.

Laatst gewijzigd door messed-up; 23 oktober 2008 om 05:58