Los bericht bekijken
  #339  
Oud 22 oktober 2008, 22:19
verwp01's schermafbeelding
verwp01 verwp01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2008
Locatie: Groningen/@Home
Ziggo Internet: Connect & Play Complete/Cisco EPC3925/Netgear Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router (R7000)
DTV: Horizonbox / Humax IhDR 5200C
Berichten: 313
Standaard

Dit staat vandaag in de Noorderlijke pers geschreven.

rtv noord
GRONINGEN - Het blijft klachten regenen over telecombedrijf Ziggo. Vooral in het noorden van het land zijn er veel mensen die al weken niet kunnen telefoneren, tv kunnen kijken of internet kunnen gebruiken.

De situatie is des te schrijnender, omdat deze klanten wel gewoon hun Ziggo-rekening moeten betalen. Ziggo zegt te kampen met technische problemen.


Dagblad Van Het Noorden
Einde Ziggo-ellende nog niet in zicht

Woordvoerder Gradus Vos kan niet zeggen wanneer de problemen voor de Ziggo-klanten in het Noorden opgelost zijn. Een oproep vandaag van dvhn.nl leverde een stroom aan reacties van klanten die al weken zonder telefoon zitten. In Nieuw-Buinen gaat het alleen al om 110 huishoudens. Ze hebben sinds de invoering van een nieuw klantsysteem geen telefoon.
Vos zegt dat het bedrijf met man en macht werkt aan een oplossing. Ziggo wil ook na aandringen van dvhn geen rechtsreeks emailadres van deskundige medewerkers geven. Iedereen wordt doorverwezen naar het standaardadres op internet. Het aantal reacties op de oproep over klachten over Ziggo was overweldigend. Daardoor kan dvhn niet iedereen persoonlijk antwoorden.
Donderdag meer over het Ziggo-leed in alle edities van Dagblad van het Noorden.