Discussie: Dag ZIGGO
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 oktober 2008, 14:53
deqoen's schermafbeelding
deqoen deqoen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 oktober 2008
Locatie: tilburg @home
Ziggo Internet: Z1
DTV: -
Berichten: 2
Standaard Dag ZIGGO

Ik ben bijna drie weken bezig geweest om internet weer te laten functioneren zoals het hoort en ben nu zover dat ik men abonnement opzeg.

Tot dat Ziggo kwam, had ik @home internet en telefonie. Nog nooit een probleem mee gehad. Werkt altijd. Goeie ouwe tijd.

Sinds de komst van Ziggo heb ik geen internet meer. En dat ligt volgens de laatst gesproken Ziggo medewerker aan mij?

1. De eerste keer dat ik Ziggo belde en men verhaal deed, kwam de medewerker tot de conclusie dat mijn modem vervangen moest worden. Dat ging 5 werkdagen duren. Na 5 werkdagen geen nieuw modem. Maar wel 2 dagen internet.

2. Weer Ziggo gebeld ivm het nieuwe modem. De medewerker kon zien dat er een nieuw modem aangevraagd was, maar de aanvraag was door de omzetting van het @home systeem naar Ziggo niet in behandeling genomen.

3. Ik vertel de medewerker dat ik toch twee dagen internet had. Na enig speurwerk kwam deze medewerker erachter dat het probleem in de DNS-server van Ziggo zat. De technische dienst werd ingeschakeld en het probleem zou binnen twee dagen opgelost zijn. Ik heb gevraagd of de technische dienst me wil bellen als het niet binnen twee dagen ging lukken. Dit kon maar is nooit gebeurt.

4. Na twee dagen bel ik Ziggo weer. nog steeds geen internet. De medewerker ziet in mijn abonnementsgegevens dat ik helemaal geen internetaansluiting heb! Wel Tv en telefoon. Hij moet middels een intern formulier mijn abonnements gegevens wijzigen. Dit kon drie dagen duren. Of ik wel weer zelf wil bellen om te controleren of de wijziging is doorgevoerd.

5. Na drie dagen bel ik Ziggo. Nog steeds geen internet. De medewerker kan niets voor me doen. Hij stuurt een bericht naar de technische dienst om het probleem op te lossen. Dit oplossen kan weer twee dagen duren.

6. Na twee dagen is inderdaad het probleem opgelost. Ik heb weer internet. De hele dag is er een verbinding geweest. Geweest!

7. Weer het zelfde probleem. Geen internet. Weer Ziggo gebeld. De medewerker zegt dat hij wel een goeie verbinding heeft met mijn modem. Maar ik niet met hem. Hij kan verder niets voor me doen, zelfs niemand langs sturen die naar MIJN verbinding komt kijken.

8. Na bijna drie weken bellen en geen oplossing heb ik er genoeg van. Ik zeg men internet en telefonie abonnement op. volgens de Ziggo regels met een opzegtermijn van een maand, ingaande op de eerste van de maand. In mijn geval 1 november. Dus eind november is mijn abonnement ten einde. Dus nog een maand bellen.

9. Maar nee. Ziggo heeft na één dag al mijn telefonie en internet afgesloten.

Aansluiten lukt ze niet, maar afsluiten, daar hebben ze geen moeite mee.

Ik ben weg bij Ziggo.

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.