Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 oktober 2008, 11:40
dingetje's schermafbeelding
dingetje dingetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 september 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Arris Touchstone TM702A/B
DTV: Humax
Berichten: 164
Unhappy

Ik heb helaas soortgelijke ervaringen na overstappen van @home naar ziggo.
Dat zou nota bene hetzelfde bedrijf moeten zijn, gezien het feit dat ziggo is voortgekomen uit een bundeling van een aantal kabel exploitanten waaronder @home. Ik heb nog nooit zo'n administratieve rotzooi meegemaakt!

Ook wij stonden niet "in het systeem" en als ze de moeite namen dan "u staat wel in het oude systeem, maar dat is nog niet overgezet". Dit is inmiddels wel gedaan, maar niet correct, want in "Mijn Ziggo" waar ik na lang wachten eindelijk de inlog gegevens van heb gekregen, staat telefonie niet vermeld terwijl ik toch echt alles-in-1 heb besteld en bevestigd gekregen?!

Ook beloftes van de help desk als "u wordt vandaag of morgen nog teruggebeld" worden domweg niet nagekomen!

Bellen naar eerste lijns heb ik min of meer al opgegeven want het levert alleen maar agressie op, maar wordt vooral niet kwaad tegen de help desk, want dan gooien ze gewoon de haak erop, en kun je nog eens 20 minuten of langer in de wacht.

Ik heb het idee dat via de forum nog het meeste te regelen valt door vrijwilligers van tweede lijns support te benaderen die hier de ergste misstanden in hun eigen tijd? op lossen.

Ik heb inmiddels een PB dat er naar gekeken gaat worden, dus ik heb weer een sprankje hoop dat het uiteindelijk (na bijna 2 maanden ) goed gaat komen.