Los bericht bekijken
  #7  
Oud 21 oktober 2008, 14:33
marcof's schermafbeelding
marcof marcof is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Venray, Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Anysees in mediacentre
Berichten: 18
Standaard

Nou niet dus...

Bovenstaand verhaal het geen resultaat een 2de monteur is geweest en die heeft gisteren gekeken en gebeld.

-> Wij hebben ons aangemeld tijdens de migratie van het @home net naar het Ziggo net, waardoor we misschien buiten de boot zijn gevallen (half in beide systemen).
Administratief in het nieuwe technisch in het oude..

-> De oude bewoners van het huis staan nog steeds in het systeem, Ziggo slaagt er niet in deze uit het systeem te verwijderen. ik wordt geregeld aangesproken met de verkeerde naam (oude bewoners)
Ik snap niet dat deze niet eindelijk eens uit het systeem kunnen worden verwijderd.

De laatste monteur heeft iemand aan de lijn gehad, die het zo doorgeven aan een speciale afdeling, die het in orde zouden maken.
Maar wederom zonder resultaat.

Ik maar weer gebeld. Krijg ik van die vragen zoals wat voor besturingssyteem gebruikt u. Dusja daar kom ik dus absoluut niet verder mee. Diegene heeft wel het HFC mac gecontroleert (dat klopte) maargoed dat is natuurlijk weer het administratieve systeem... Diegene heeft weer mijn gegevens opnieuw opgenomen en ergens ingevoerd. De oude bewoner zou weer verwijderd worden. Maar dit is hetzelfde verhaal als de vorige keren. Het ging ong. 3-5 werkdagen duren. Jongens komop, dus ik moet nu weer 5 werkdagen wachten om te concluderen dat dit niks helpt (want dat doet het niet door het administrieve systeem bij te werken...)

Excuses dat ik zo geirriteerd reageer, maar het zal duidelijk zijn dat als ik 2 halve vrije dagen opneem 20x bel. En mijn uiterste best doe van mijn kant en het gewoon neit aan lijkt te komen bij Ziggo dat dit best frustrerend is..

Ik hoop echt dat iemand me hier nog kan helpen
Want ik zit echt ramvast heb ik het idee.