Los bericht bekijken
  #43  
Oud 21 oktober 2008, 13:20
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renecl Bekijk bericht
Mee eens !

Zo'n 2 jaar geleden kon je nog een speciale storingslijn bellen (niet van Home zelf), je probleem werd zo snel mogelijk opgelost ..... zelfs in het weekend.

Nu het Ziggo is is het helemaal een drama, zodra je iemand aan de lijn hebt en deze hoort spreken weet je eigenlijk al voldoende en kun je het beste direct weer neerleggen.................

Anoniem lost daarintegen de storingen (als hij ze leest) wel op, en is dan ook iemand die zijn werk leuk vindt.
Niet te vergeten het inmiddels kleine legertje andere Ziggo medewerkers die zich hier ook inzetten.

Wat mij verdrietig stemt is dat deze mensen het wel klaarspelen om een aantal zaken op te lossen waar de Helpdesk niet in lijkt te slagen. Zij beschikken immers over dezelfde ingangen/middelen als de Helpdesk. Imho zit het verschil hem in "bulk processing" en "persoonlijke aandacht".

Alhoewel de HD is ingericht op probleem oplossing en informatie verstrekking krijg ik in de praktijk een beeld van "telefoontjes en emails wegwerken" waarbij statistisch wordt "afgerekend" op oplossings percentage. Uitvallers van dit proces melden zich op de fora en bezorgen Ziggo daarmee een negatief beeld. Wat ik dus mis is nazorg, welke zou moeten worden ingebakken in het proces. Dus niet afwachten tot mensen zich melden maar actief navragen of mensen zich ook daadwerkelijk geholpen voelen en daar dan ook op inspelen.

Als MGV hebben wij dit al eerder aangekaart en zou dit aspect na de fusie worden opgepakt. Inzet van webcare was daar o.a. een gevolg van. De "hausse" aan klachten maakt m.i. het Ziggo onmogelijk om de extra benodigde capaciteit hiervoor volledig vrij te maken. Deze vinden we nu dus terug doordat medewerkers hun vrije tijd opofferen.
__________________
BenJ