Discussie: Klacht: Geen webmail en halve POP
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 21 oktober 2008, 09:13
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piels Bekijk bericht
Sinds afgelopen vrijdag heb ik het volgende, voor mij niet te verklaren probleem. Als ik via webmail inlog (zowel met Opera als IE) krijg ik op mijn hoofdadres als de subadressen (allen ***@wanadoo) de foutmelding gebruiker of wachtwoord onjuist. Uiteraard heb ik inmiddels 100x gecontroleerd of deze juist ingevoerd zijn. Ook heb ik alle adressen geprobeerd als **@online en **@ziggo maar dat hielp niet.
Bovenstaande heb ik trouwens vanaf huis en vanaf het werk gedaan met hetzelfde resultaat.
Welke site? Als je gegevens intussen zijn omgezet, zal de webmailsite van Online niet meer werken. Je moet https://email.ziggo.nl/ hebben met als gebruikersnaam naam@ziggo.nl (wachtwoord is hetzelfde gebleven).

Citaat:
Als ik met outlook via POP (pop.online.nl) mail ophaal werkt het wel dus alle adressen "doen het nog". Maar als ik met mijn PDA met exact dezelfde instellingen via POP op wil halen dan krijg ik ook foutmeldingen dat username WW niet zou kloppen.
Je PDA zal wel het werkelijke IP-adres voor pop.online.nl ophalen. Als je via Outlook werkt - en met de nameservers van Ziggo - krijg je in plaats daarvan het adres van de popproxy die je mail voor je bij Online heeft opgehaald.

Heb je de mail van Ziggo over de migratie van Online naar Ziggo nog niet gehad?