Discussie: Instabiele ping
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 20 oktober 2008, 22:08
ziggo-user's schermafbeelding
ziggo-user ziggo-user is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Casema - Den Haag
Ziggo Internet: Motorola SBV5121e / Alles-in-1 Plus
DTV: Humax IR-Fox
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prowarrock Bekijk bericht
Het zou fijn zijn als er wat meer openheid en communicatie was naar de klanten toe over de topologie van het netwerk de veranderingen en werkzaamheden. Dan zou het veel inzichtelijker zijn waarom het zo is en als de verbinding het dan niet zo goed dat dan weet men het is vanwege dit en dit en dan heeft men er wel begrip voor. (ik tenminste wel en denk ook veel anderen)
Maar misschien dat iemand die intern betrokken is bij het netwerk me kan vertellen waarom er in amstelveen (bij mij en 2 mensen die ik ken die hetzelfde in de buurt hebben) zoveel variantie in ping upload en download snelheid is.
Wat betreft de info over het netwerk: die krijg je inderdaad niet. Daar kan ik helaas ook neits aan veranderen. Waarschijnlijk gebeurt het ook niet omdat 99% van onze abonnee's geen flauw idee hebben wat ze ermee zouden moeten!

Wat betreft de hoge ping, stuur mij even je postcode, huisnummer en naam in een PM en dan ga ik erachteraan voor je. Dan hoop ik een goed antwoord voor je te vinden.

Edit: Net even gepraat met een collega over MSN, wil je van alle meldingen ook traceroutes erbij sturen? Of even in deze discussie posten?