Los bericht bekijken
  #17  
Oud 19 oktober 2008, 16:37
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martine Bekijk bericht
Ik weet niet of het de bedoeling is dat ik mij hier moet verantwoorden, maar vooruit: de afgelopen week zijn 4 mails naar diverse afdelingen van mijn werk niet aangekomen. Ziggo weet van die problemen, die er ook al waren toen het nog gewoon Home was. Het is ook bewezen dat het niet aan ons ligt, aangezien alles gecontroleerd is. Al diverse keren heb ik ref.nummers gekregen, heeft de TD zelfs mijn wachtwoord gehad met diverse telefoonnummers van ons om vervolgens niet te reageren.
Ik kan me er werkelijk niks bij voorstellen. Het zou bewezen zijn en er is geen actie op ondernomen? Je maakt me wel heel nieuwschierig. De 'TD' van Ziggo? Heb je die problemen -recentelijk- ondervonden? Of is dit gebaseerd op je gevoel uit het verleden? De hele mail laag van @HOME is ~ 2 weken geleden vervangen. Dus als het nog steeds is wil ik graag een voorbeeld van de afgelopen 2 weken dan zoek ik het voor je uit. Geen punt.

Ik snap je opmerking niet zo of je je hier moet verantwoorden? Natuurlijk niet, maar je vind dat iets niet goed gaat, en post dat op een forum. Dan kun je ook verwachten dat men vraagt wat dan precies

Dus svp, eventueel via private message wat voorbeelden, van de afgelopen 2 weken, dan kijk ik ze even voor je na.

Bye,
Raymond.