Los bericht bekijken
  #10  
Oud 19 oktober 2008, 12:32
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Ik denk dat je meer geduld moet hebben voor je hier reacties krijgt
want er wordt ontzetten veel gepost hier...

Ik heb ook problemen met de snelheid sinds ik Ziggo heb.

Vroeger bij @Home had ik Intensief 12000 en in begin ook problemen met de speed. Helpdesk en Technische dienst waren van mening dat het aan mijn thuisinstallatie of PC moet liggen. Ik zit zelf in de IT maar kon ze niet overtuigen. Ik heb toen hulp bij COAX gezocht en opeens werd er geluisterd.
Monteur hier geweest maar bij mij was alles piekfijn in orde. Hij gaaf aan dat er capaciteit problemen zijn bij @Home maar dat ze hierover niet praten omdat het uitbreiden te duur is. Naar enkel weken en een nieuwe modem heeft men mij op een andere route gezet (ik kreeg toen een andere IP) waren de problemen over. Heb meer dan een jaar hetzelfde IP gehad en maar heel weinig problemen met de speed.

Nu, voor kort, heb ik Ziggo Alles in 1 Extra en de nieuwe modem activeert en hierdoor een andere IP gekregen. Nu begint de ellende hier ook weer.

Heel vroeg morgens of heel laat avonds loopt het als een trein maar in de pikuuren is de snelheid zoek. Ik merk het het ergst als het slecht weer is in het weekeinde als iedereen achter de PC kruipt...

Onderstaande grafiek laat de snelheid zien van 18.10.08 om 08:18 uur over een tijd van 15 minuten. Je ziet dat het goed en vlak is....

Ik probeer dit weekeinde nog eens een meting te doen als het weer mis is.

Zoals beloofd de meeting op 19.10.2008 om 12:21 uur.
Men wordt wakker en gaat sufern hier...dus Ziggo.. het is werk aan de winkel.