Discussie: We need your help!!
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 19 oktober 2008, 10:55
Ziggo_Enquete's schermafbeelding
Ziggo_Enquete Ziggo_Enquete is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-newby Bekijk bericht
ik vind het eigenlijk ongepast wat Ziggo_enquete hier doet.
proberen op een makkelijke manier aan mensen te komen die met de enquete mee doen.
ik heb daarom ook een negatieve beoordeling aan Ziggo_enquete gegeven, want deze gaat zonder veel te vertellen email-adressen ronselen.
ik heb geen zin om de regels van dit forum erop na te lezen, maar ik kan me zomaar voorstellen dat deze regels zoiets zouden verbieden
Mensen doen vrijwillig mee.. We zijn geen echt onderzoeksbureau
We zijn een groepje jongeren die voor school een project uitvoeren. 1/6 deel van de enquete proberen we hier te krijgen. De rest wordt op straat gedaan. U hoeft toch niet te reageren als u niet wilt, dat is uw keuze. Er zijn gelukkig mensn die wel mee willen doen, daar hebben wij hebben wij heel veel aan.

Dit is trouwens de eerste keer dat we vanuit school zoiets moeten doen wij moeten dus ook nog alles leren. Ik vind het jammer dat sommige mensen er meteen zo negatief op reageren.

De mensen die wel wilden meewerken hebben na het terugsturen van de enquête de doelstelling gekregen van ons project. In die mail terug hebben we ook advies, tips of opmerkingen gevraagd. Hier is heel erg positief op gereageerd. We zullen de leerpunten zeker meenemen bij het volgende project.