Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 oktober 2008, 10:22
copymaster's schermafbeelding
copymaster copymaster is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Zuidhorn/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Cisco EPC3925
DTV: Humax 5200C, Humax iPVR 9200 C
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fmokveld Bekijk bericht
Ik ben op dit moment aan de derde Humax iPVR9200C toe. De eerste die ik donderdag kocht gaf elke drie minuten een harddisk error waarna de decoder rebootte en de hard disk niet meer beschikbaar was. Zaterdag geruild voor een nieuwe. Deze deed na de software update niets meer ( BE 1: CRC ROM error of zo). Leverancier staat voor een raadsel en heeft geld geretourneerd maar legt wel de schuld bij mij. Ik zal wel iets verkeerd gedaan hebben. Een nieuw apparaat bij een andere leverancier gekocht en de Hard disk en de software update werken wel, MAAR het beeld is zeer slecht. Op alle zenders blokvorming en krakend geluid (ook op de digitale output). Werkelijk waardeloos. Heb alle apparaten al in een andere volgorde geschakeld en ook alleen de HUMAX via een 1 meter antenne kabel aangesloten. zodat de bestaande antennekabel niet de schuld is. Geen enkel verschil. Herhaaldelijk de Panasonic digitale ontvanger die het drie jaar goed heeft gedaan, teruggezet en die heeft geen enkele storing. Nemen al jaren de digitale beelden op op een Sony HD recorder en beeld is veel beter dan nu met de HUMAX.
Wie weet een oplossing voor het slechte beeld? Moet het apparaat nu al weer terug of kan ik maar beter mijn geld terugvragen en accepteren dat het apparaat gewoon niet goed is Het werkt ZO GOED als het werkt, maar ik ben mijn vertrouwen echt geheel kwijt. Alle problemen die ik boven beschreven heb kom ik in fora op internet tegen. Echter ik zie heel erg weining oplossingen genoemd.
Voordat iemand hetzelfde zegt als de eerste leverancier. Ik weet uitstekend wat ik doe, heb geen problemen what so ever met mijn LCD JVC televisie met Sony HD recorder en Panasonic digitale ontvanger, Marantz receiver, DVD speler, HD DVD speler etc. Alle apparaten werken met een uitstekend beeld, zonder ooit onder garantie te zijn moeten gerepareerd laat staan direct na aankomst al twee keer te moeten worden geretourneerd.

Ik ben benieuwd naar de suggesties voor mijn beeld
Floris
Je geeft aan de Humax al getest te hebben met een korte kabel op het AOP. Wat zijn je waardes voor kwaliteit en BER? Je Panasonic zal wat minder kritisch zijn met het digitale signaal dan de Humax. Zelf gebruik ook een Humax PVR 9200C en heb geen enkel probleem. Beeld is zeer goed op 42" plasma van Panasonic.