Los bericht bekijken
  #270  
Oud 18 oktober 2008, 21:23
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Na de administratieve migratie die nu afgelopen zou moeten zijn. Sta je wel als alles-in-1 in het systeem als je dat opzoekt op mijn.ziggo ??

Heb je je modem al eens gereset (spanning even uitzetten en weer aanzetten) ? Want hij haalt pas het nieuwe snelheidsprofiel op na een reset, maar dan moet het wel administratief gewijzigd zijn.

Een collega van mij in het @home-gebied heeft precies hetzelfde probleem. Op Mijn Ziggo staat al alles in 1, maar hij heeft nog niet de snelheid en ook geen decoder ontvangen (wat volgens Ziggo al gebeurd was!).

De administratieve migratie is overigens nog steeds niet rond. Volgens de Ziggo-helpdesk bestaat er nog steeds een afdeling die migratieproblemen oplost (ik hoop het maar want ik neem toch aan dat ik niet de enige ben met problemen vanuit de migratie en hoop toch dat er inderdaad een afdeling is die iets oplost). Dus al dat geroep dat de migratie rond is noem ik kolen op het hete vuur van klanten waar juist als wekenlang problemen zijn NA de migratie die maar niet worden opgelost.