Los bericht bekijken
  #264  
Oud 18 oktober 2008, 16:41
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Thumbs down ???????????

Ik ben nu zo`n vijf maanden bezig om een normaal werkend Alles in 1 pakket te krijgen. Na ettelijke toezeggingen, beloftes, storingen enz. enz. zou nu "echt definitief" per 23 oktober het pakket gaan werken met bijbehorende snelheden.Op 15 oktober om 09.06 uur was de opdracht doorgegeven aan het hoofdkantoor om mijn juiste gegevens handmatig in te voeren
Vandaag een brief in de bus. Fijn, komt het toch eindelijk goed ?
Nee dus. Een welkomstbrief van Ziggo voor Televisie Z1 plus aansluitkosten van € 29,= ingangsdatum 10 oktober.
Tevens een bijlage dat het aaentrekkelijk en voordelig is om een Alles in 1 pakket van Ziggo te nemen.

Ziggo gebeld, vier keer doorverbonden naar weer de verkeerde afdeling. Nummer 1 kon niets, nummer 2 vondt een aanvraag voor een Alles in 1 pakket maar kon verder niets, nummer 3 was niet van de afdeling televisie, nummer 4 kon niets vinden op mijn naam en niets op postcode, na overleg met het afdelingshoofd weer doorverbonden. De laatste medewerker kon alleen relevante gegevens vinden na het intypen van mijn rekening nummer. Op naam,postcode en klantnummer was niets te vinden "er klopt iets niet" "het systeem werkt niet goed" (tussendoor liet hij meerdere malen weten mij niet te kunnen verstaan omdat de verbinding wegviel,Ik belde met Ziggo telefonie naar Ziggo)

Uiteindelijke resultaat, het advies om mijn bankafschriften in de gaten te houden en te bellen als de aansluitkosten worden afgeschreven.
Dat wordt dus storneren of Maandag maar de automatische afschrijvingen te blokkeren.
Of het pakket nu wel of niet gaat werken kon hij geen uitsluitsel over geven.
Ik wacht 23 oktober nog even af, dan geef ik het op, blijkbaar is het nog steeds één grote chaos bij Ziggo (iets wat door de medewerker ook niet werd ontkent)