Los bericht bekijken
  #6  
Oud 18 oktober 2008, 12:34
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Het zou natuurlijk wel kunnen dat je speedproblemen hiermee verband houden. Als je op een ander CMTS kanaal gezet bent wat te vol zit bijvoorbeeld.

Je kunt de speedproblemen melden bij Ziggo als je dat nog niet gedaan hebt. Ze vragen je in elk geval meestal om een aantal testen te doen. Als je op verschillende momenten van de dag een speed test doet op http://www.speedtest.net op een aantal servers met je computer aangesloten zonder router en liefst nog in veilige mode met netwerkondersteuning sluit je de meeste 'vertragingen' in je eigen computer uit.
Als de problemen blijven zal ik zeker contact opnemen met Ziggo.

Het viel mij alleen op omdat ik sinds de activatie van het nieuwe modem
de problemen heb en voor die tijd bijna niet.

Ik ben ervan overtuigt dat bij mij alles in orde is dus ga ik verder zoeken..
Vanmorgen was de snelheid ok en ff later zo tegen 09:30 daalde die weer en heb ik ff in de modem gekeken en zag het verschill met de oude modem..

Nadat de snelheid heel laag was geworden heb ik toch maar handmatig op 361000000 Hz gezet en de modem restart... na 2 minuten was die weer online
en de snelheid is weer stukken beter en stabieler maar hij heeft zich zelf gewijzigt naar 132000000 Hz.

Dus handmatig wijzigen van de waardes heeft geen nut... Als je bij problemen de modem herstart gebeurd hetzelfde..hij zoekt een geschikte frequentie.

Ik trek hem dadelijk nog eens van de stroom en kijk dan de waardes. Iedere keer de modem resetten is toch geen oplossing... Als met Ziggo belt en ze zeggen dat de modem restart moet worden ben je natuurlijk ook het gesprek kwijt en moet je opnieuw bellen en diegene die je dan aan de lijn krijgt weet van niets en verteld hetzelfde.... Het ziet dus echt zo uit als of er capaciteit problemen zijn in het Netwerk...