Discussie: We need your help!!
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 18 oktober 2008, 11:41
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deventerformerlyATHome Bekijk bericht
count me in. Mijn mening over ziggo laat ik graag in een enquete meewegen, ongeacht de doelstelling
Toch vraag ik me dan af of die resultaten van het onderzoek representatief zullen zijn. Wat je gaat krijgen is dat mensen die nu problemen of klachten hebben, (begrijpelijk) elke gelegenheid gaan aangrijpen om hun ongenoegen te uiten, terwijl mensen die wel tevreden zijn niet zullen reageren.

Verder -sorry dat ik het zeggen moet- maar ik ga ik zelf ook niet in op een nogal vage vraag om mijn contactgegevens naar een gmail email-adres te sturen, zonder dat er verder enige informatie gegeven wordt.

Wie zegt mij dat er niet gewoon email-adressen verzameld worden voor spam of iets dergelijks. Jullie zullen best van goede wil zijn, maar je zou best meer informatie kunnen geven, bijvoorbeeld op een website waar je duidelijk maakt wie jullie zijn, welke school, waarvoor dit onderzoek is en nog veel meer.

Wat de inhoud van het onderzoek is hoef je dan nog niet eens prijs te geven en daarmee voldoe je dan nog steeds aan de eisen dat je de mensen niet wilt be´nvloeden.

Het geven van duidelijke informatie lijkt me juist belangrijk, iets waar jij, omdat je een opleiding voor communicatie doet, juist extra aandacht aan zou moeten schenken.

Maar misschien is je opdracht juist om te kijken hoe makkelijk mensen persoonlijke gegevens willen geven aan onbekenden als ze klachten hebben of gefrustreerd zijn over hun internetprovider, zoals nu tijdens migratie van @home en de daarbij komende problemen....
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....