Los bericht bekijken
  #41  
Oud 18 oktober 2008, 08:38
okko66's schermafbeelding
okko66 okko66 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Kampen / @home
Ziggo Internet: Internetten soms en telefonie. Atlantic modem
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Heb je de laatse dagen nog met de helpdesk gebeld ?
De oorzaak van het probleem schijnt nu bekend te zijn, maar je moet wel je probleem aanmelden zodat ze je weer in het systeem kunnen zetten. Als je langer dan een paar dagen geleden gebeld heb kun je het misschien beter nog een keer proberen aan te melden.

Het zou toch wel vreemd zijn dat als je al drie keer gebeld hebt jou probleem gewoon verdwijnt????? Dat ze je weer opnieuw in het systeem moeten zetten??????

Ik heb afgelopen woensdag gebeld. Toen werd gemeld dat ze er vrij zeker van waren dat het aan het einde van de week weer zou werken, niet dus. Mijn grootste punt is, is dat de helpdesk blijkbaar niet goed geïnformeerd wordt en dat ze uit zichzelf niet verder kijken als het storingbord. De eerste keer werd er gezegd: "o, ik zie het al, er is een regionale storing" , terwijl op internet werd gemeld dat dit probleem verholpen was. De tweede keer werd direct weer gemeld dat het een grote regionale storing betrof maar toen ik met dat antwoord niet teverden was werd mij gevraagd om het modem eens te resetten, ik zei dat ik dat al gedaan had en deze persoon ging toen toch eens verder kijken. Na 30 minuten wachten werd mij verteld dat het toch een andere storing betrof en dat ze hier een individuele storing van gingen maken. Afgelopen woensdag werd na het vragen van mijn postcode weer direct gezegd: "er is nog steeds een grote storing in uw gebied" terwijl ze volgens mij in mijn gegevens moet kunnen zien dat er eerder over gebeld is en dat er andere dingen zijn geconstateerd. Maar na doorvragen van mij werd toch beweerd dat het wel die storing betrof en dat ze er vanuit gingen dat het eind van de week opgelost zou zijn.
Dat je vlot iemand aan de telefoon krijgt is natuurlijk prettig, maar dat er dan mensen aan de telefoon komen die (naar mijn mening) niet terzake kundig zijn stoort mij wel. Nogmaals, ik heb begrip voor heel veel dingen, ik werk ook in een technische omgeving en ik weet ook dat er storingen kunnen zijn, maar op een of andere manier hebben ze mij er nog steeds niet van kunnen overtuigen dat ze weten wat er met mijn telefonieprobleem aan de hand is en hoe ze dat denken op te lossen, mocht dat wel zo zijn, moeten ze aan hun communicatie werken en laten merken dat ze ieders probleem op zich serieus nemen (en niet pas na 6 dagen reageren op een probleem melding via internet bijvoorbeeld).

Één voordeel is er wel, we hebben op dit moment geen last van telemarketing