Discussie: verbinding vaak weg
Los bericht bekijken
  #38  
Oud 18 oktober 2008, 04:13
maia's schermafbeelding
maia maia is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 september 2008
Locatie: Schagen Multikabl
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
@InternetGuru

Jij haalt hier 2 dingen door elkaar.

Ik reageerde op een mede-forumgebruiker uit het voormalige Multikabel gebied die een wegvallende verbinding ondervond. Er zijn op dit moment inderdaad een aantal issues m.b.t. een aantal dns-servers, maar die zijn totaal niet van toepassing op gebruikers uit het voormalige Multikabel gebied. Vandaar dat het mij dan ook belangrijk lijkt dat deze gebruiker eerst zelf op onderzoek uit probeert te gaan en eventueel vervolgens contact op neemt met de helpdesk. Zij kunnen een vrij exacte diagnose stellen en op die manier bepalen wat de beste vervolg actie is.

Jij, als voormalig Casema klant, hebt ook last van een weg vallende verbinding. Vooral door het feit dat games e.d. wel blijven werken, ga ik er ook vanuit dat jij last hebt van de dns server die hapert (games, messenger, etc. maken geen verbinding via een dns-server). Een (tijdelijke) oplossing voor jou zou dus zeer waarschijnlijk zijn om een andere dns server in te stellen (opendns).
Het kan misschien zo zijn maar ik begrijp er niets van vind het er verdacht veel op lijken namelijk ook al zit ik in een heel ander gebied.. ik begin het erg vermoeiend te vinden in ieder geval.. paar dagen nix aan de hand en het is er weer echt maar 2 3 seconden dat internet wegvalt heb echt vanalles geprobeert mijn kabel gecontroleerd allerlei pings uitgevoerd met overal steeds om de 5 minuten timeout soms 1 keer soms 5 keer en dan doelhost kan niet gevonden worden dan raak ik meestal alles kwijt ik word om de haverklap uit mijn spel gegooid.. heb multikabel al meerdere keren hierover gebeld en ze zeggen dat er geen problemen zijn..

toen zelfs nog gedacht dat ik een virus had dus heel mijn computer laten onderzoeken op verschillende pc forums hijackthislogs helemaal schoongemaakt en wel en er zat niets en bij multikabel word je gewoon afgedaan als iemand die vast een kapotte kabel heeft of wat dan ook.. ik zou gewoon graag zien dat het eens opgelost word :s ik weet het echt niet meer