Los bericht bekijken
  #12  
Oud 17 oktober 2008, 21:52
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topmusic Bekijk bericht
Leg me dan is uit waarom ik nu dus wel ineens in de blokkade sta ? als wat jij zegt de limit 650 is zit ik er nog ruim onder.

Bespeur ik hier een ondertoon van iemand die zich aangevallen voelt ??
Sinds dat multikabel over is naar ziggo blijken er allerlij 'stille' regeltjes ingevoerd waarbij de abbonnee als er wat mis is mee te maken krijgt, maar dat voert hier te ver om er over te discusseren.
Makkelijker is het om de klant maar gelijk naar een andere provider te verwijzen, want dan is ziggo ook gelijk van het probleem af.

Groeten Fred
Deze limit is er al 4.5 jaar. Waarom jij er nog geen last van gehad hebt, dan zul je er niet eerder overheen gekomen zijn. Het zijn geen stille regeltjes die spontaan ingevoerd zijn. Dat probeer ik je uit te leggen. Die regels zijn al 4.5 jaar actief bij Multikabel. Dat kun je in twijfel trekken, dat mag.

Wat ik heel jammer vind, en dat lees in ik diverse threads dat is de houding, sinds het Ziggo is kan ik ... en .... terwijl jij het als Multikabel klant, al had. En niet sinds gisteren, als 4.5 jaar. Er is niets vreanderd.

Je IP adres staat op de rol voor de listing vandaag.

Je loopt ergens tegen aan, trekt een conclusie, en zegt in dezelfde posting dat je maar eens goed moet nadeken of je wel bij Ziggo moet blijven. Maar meteen een opmerking, een conclusie en een reactie. Prima, moet je zelf weten. Je stelling klopt alleen niet. Deze regels zijn niet nieuw en zijn er met een reden.

Je zal naast die 600 van je forum nog wel meer gemailed hebben, zodat je aan de 650 komt. Maar dat kun je zelf ook nakijken lijkt me...

Ik wil het eigenlijk niet eens weten.

Nogmaals, oude regels van je oude provider, niks nieuws.

Bye,
Raymond.

Edit:

Block is inmiddels removed.

Laatst gewijzigd door raymond; 18 oktober 2008 om 12:54