Los bericht bekijken
  #10  
Oud 17 oktober 2008, 20:08
topmusic's schermafbeelding
topmusic topmusic is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2006
Locatie: Wireless vanaf de Razende Bol
Ziggo Internet: Alles-in-1
DTV: CI+ Modul
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!Jij als QuickNet klant hebt deze limits al 4.5 jaar. Dus je kan nu zeuren, maar er is helemaal 0.0 veranderd. De limit voor consumer staat op 650 e-mails per dag.
Leg me dan is uit waarom ik nu dus wel ineens in de blokkade sta ? als wat jij zegt de limit 650 is zit ik er nog ruim onder.

Citaat:
En nee er gaat niet 1 iemand over. Het abuse team waar je dan terecht komt bestaat uit een aantal mensen. Er is echter doorlooptijd voor het wederom aansluiten.
Degene die ik aan de telefoon kreeg verzekerde dat alles weer zou moeten werken, als ik dan 1 uur later weer bel met de vraag waarom ik nog geen mail kan versturen krijg ik te horen dat er maar 1 iemand over gaat (lezen is ook een vak)

Blijkbaar is er dan iets goed mis met de interne communicatie bij ziggo als de helpdesk medewerkers niet van alles op de hoogte zijn.

Citaat:
Als dat de reden is om naar een andere provider over te stappen, aarzel dan niet, en hou ook rekening dat dit geen uitzonderlijke policy is. Er zijn veel meer providers die dit op deze manier doen.

Bye,
Raymond.
Bespeur ik hier een ondertoon van iemand die zich aangevallen voelt ??
Sinds dat multikabel over is naar ziggo blijken er allerlij 'stille' regeltjes ingevoerd waarbij de abbonnee als er wat mis is mee te maken krijgt, maar dat voert hier te ver om er over te discusseren.
Makkelijker is het om de klant maar gelijk naar een andere provider te verwijzen, want dan is ziggo ook gelijk van het probleem af.

Groeten Fred
__________________
2x Windows Server 2003 R2 | 4x Windows Vista Ultimate | 2x 1U FSC Primergy L200 Intel Pentium III 1400MHz DUAL met Debian 2.6.31-3-686-smp | Cisco Pix501 Firewall | RT-N16 met TomatoUsb