Los bericht bekijken
  #262  
Oud 17 oktober 2008, 17:54
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

De Ziggo-helpdesk is , sorry dat ik het zeg, niet meer dan het Riagg. Ze luisteren je verhaal wel aan maar met oplossingen komen ze niet. De medewerkers op de helpdesk kunnen zelf echt totaal niets doen en moeten alles doorgeven aan andere afdelingen.

Bij @home had ik de ervaring dat de helpdesk ook direct concreet iets kon doen en ook echt zelf ingreep en kon ingrijpen. De huidige helpdesk van Ziggo is een compleet wassen neus. Doorschakelen naar de mensen die je ECHT kunnen helpen doen ze niet. Nee dat wordt allemaal met mailtjes en briefje doorgegeven naar een afdeling en god mag weten op welke stapel je terecht komt en belangrijker bij wie.

Ik ben nu vier weken bezig om mijn klantgegevens en producten goed in mijn account te krijgen. Je krijgt geen terugkoppeling, men lost het niet op en men geeft elkaar de schuld. "Mijn collega had dit of dit moeten doen maar ik ga het nu voor u oplossen". Vier weken nu al gebeld, gechat, gemaild en via medewerkers van Ziggo op dit forum maar er gebeurd gewoon helemaal niets. Spoed kent men niet...

Ik ben dit echt helemaal zat....

gevolg is nu wel dat ik alle privébelgegevens van mijn buren kan inzien. Kennelijk vind Ziggo dat heel normaal.