Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #187  
Oud 17 oktober 2008, 15:07
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mazzie Bekijk bericht
Nee, alleen zo'n ethernetkaart die er al vanaf de begintijd van @home tussenzit, de utp gaat hierin en via usb zit ie in de pc. Als ik rechtstreeks ga kan ik geen verbinding maken want dan zegt ie: 1 van de netwerkkabels is niet aangesloten en verkrijgt ie geen IP adres.
Wacht even: 2 dingen:
- Heb je een netwerk-aansluiting via USB ?? Dan heb je grote kans dat daardoor je snelheid ook blijft hangen.
Waar zit je router dan op aangesloten (op die usb interface?) en waar sluit je de modem aan als je het rechtstreeks doet?

Wat je zou moeten doen is de netwerkkabel die normaal van je modem naar je router loopt in de pc doen op het punt waar normaal je router utp kabel zit. Als dat een UTP-naar-USB interface is dus daarin. Maakt het dan verschil uit in snelheid ?? (wel je modem resetten als je wisselt tussen router en pc)

Citaat:
Ook gerest als ik rechtsreeks ga maar geen verschil! Geeft foutmelding: kan geen IP adres verkrijgen omdat TCP/IP niet is geinstaleerd!!
Bedoel je dat je dan de kabel in je UTP van je PC steekt ipv in de USB interface ?? Dan is misschien je netwerkkaart in de pc niet goed geinstalleerd of uitgeschakeld in je hardware profiel.

Citaat:
Als ik in cmd : netstat geef heb ik soms wel heeel veel verbindingen , weet niet of daar iets in zit?
En dat lijkt weer verdacht op het gedrag van virus of trojans op je pc. Als die op de achtergrond veel aan het uploaden of downloaden zijn bijvoorbeeld. Of een P2P programma waar ongemerkt veel mensen van je pc aan het downloaden zijn en je bandbreedte opsnoepen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....