Los bericht bekijken
  #33  
Oud 17 oktober 2008, 14:31
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door copymaster Bekijk bericht
Mensen moeten zich echter wel realiseren dat dit forum zeker geen afspiegeling is van de geleverde diensten van Ziggo. Het gros waar het goed gaat en die tevreden zijn over Ziggo zie of hoor je hier niet.
Dat klopt, ik denk als je het totale klantenbestand bekijkt en het aantal unieke klachten daar tegenover zet het aantal mensen met problemen in verhouding heel erg laag zal zijn. Ook nu met de migratie.

Maar stel dat 1 procent van de Ziggo klanten een probleem zou hebben, wat me erg goed lijkt, hebben we het nog over 35.000 probleemgevallen en dat klinkt weer erg veel.

De meeste problemen die we nu zien zijn een gevolg van de migratie die momenteel loopt. In de afgelopen zomer zijn Casema en Multikabel gemigreerd. Weliswaar is dit grotendeels alleen maar een administratieve migratie, maar daardoor kunnen er veel dingen fout gaan. De migratie bij @home is nu bezig en de problemen daarvan komen nu zo'n beetje bovendrijven, dat was wel verwacht. Hopelijk heeft Ziggo geleerd van de migratieproblemen bij Casema en Multikabel en lossen ze de problemen die nu bekend worden snel op.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....