Discussie: Vraag: Keuze ontvanger
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 17 oktober 2008, 11:14
pats's schermafbeelding
pats pats is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Ik snap niet helemaal wat je bedoelt. Want een dvd recorder is heel wat anders dan een DVB ontvanger. Je kunt momenteel kiezen uit een aantal opties.
......
Ik hecht bijvoorbeeld niet zoveel waarde (momenteel) aan interactief en een Harddisk, maar bijvoorbeeld wel aan HDTV. Er zijn echter nog niet veel zenders die in hd uitzenden, dit gaat in de loop van de tijd wel gebeuren, vandaar dat ik een HD ontvanger in bestelling heb.
Je snapt volgens mij echt niet waar ik nu naar vraag. Ik vraag naar een mening/advies voor een keuze. Ik snap zelf ook wel dat een dvd recorder geen DVB tuner is. Maar je kan wel een DVB tuner plaatsen en vervolgens een dvd recorder ernaast. Dan kan je niet kijken en opnemen tegelijkertijd.

Ik heb nu al iets anders verzonnen. Als ik nu een hd tuner koop, een normale eenvoudige tuner (basis pakket) en een DVD-recorder. De HD tuner sluit ik aan op scart 1 en gebruik ik om te kijken. En de basis tuner + DVD-recorder gebruik ik om op te nemen. Beide sluit ik aan op dezelfde TV d.m.v. SCART