Los bericht bekijken
  #2  
Oud 16 oktober 2008, 15:24
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Edit: Onterechte kritiek. Lees latere berichten...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GobbledyGook Bekijk bericht
Nou ben ik gelukkig geen totale computer-analfabeet, dus heb ik maar even getest of het werkte als ik alle Ziggo instellingen toe zou passen en hup, daar staat die beloofde email met instructies. Gericht aan mijn gebruikersnaam@ziggo.nl en niet gericht aan mijn huidige email adres gebruikersnaam@wanadoo.nl , gebruikersnaam@orange.nl of gebruikersnaam@online.nl .
O, schitterend! Dit is echt iets van 'Zó dom zullen ze toch niet zijn...?'. Ja, dus.
Dat wordt lachen straks, als de rest van onze lotgenoten met iets minder kennis van computers hiermee aan de slag mag. Hoezo, druk bij de helpdesk...?

Citaat:
Zou de onnozelheid van het mannetje in de reclame dan toch model staan voor Ziggo?
Je zegt het.

Citaat:
Kortom, als iemand problemen heeft met mail bij Wanadoo/Orange/Online, dan moet-ie maar even de email ophalen waarin staat dat-ie de instellingen moet wijzigen. Maar voor je dat doet moet je eerst even je instellingen wijzigen, anders kun je die email niet ophalen.
Bedankt voor de tip. Op dit moment kan ik nog zonder problemen bij de POP3-server van Online, dus mijn gegevens zijn kennelijk nog niet overgezet. Maar als ik er straks ineens niet meer bij kan, dan weet ik wat me te doen staat...

Laatst gewijzigd door grizzler; 16 oktober 2008 om 20:16