Discussie: Vraag: Welke ontvanger stuurt Ziggo?
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 oktober 2008, 15:19
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard Welke ontvanger stuurt Ziggo?

ik heb gisteren een alles in 1 pakket besteld (telefonisch bij ziggo) met een hd ontvanger. (ik kon niet kiezen tussen de humax en samsung) Vandaag heb ik opnieuw telefonisch contact gehad met ziggo, en kon men mij vertellen dat ik een samsung toegestuurd ga krijgen. (jammer omdat ik liever de humax had willen hebben)

Nu heb ik even op internet de humax en samsung vergeleken en nu blijkt het dat de humax onder de gebruikers veel beter uit de bus komt dan de samsung 360r

Zijn er ook mensen die mij kunnen vertellen wat dan de grote voor en nadelen zijn tussen deze twee ontvangers. ??

Is de samsung 360 echt zo dramatisch? ik lees op verschillende site dat je op moet letten je de 360rA (met a dus) moet hebben. Heeft iemand al ervaring met de door ziggo toegestuurde samsung 360 HD ontvangers? Zijn dat recievers serienummers met een ''A'' (de nieuwe dus)?????


weet iemand ook waarom er verschil zit in de ontvangers? zo ben ik verschillende tegengekomen met een ander front, de zilveren bijv. (met het display aan) heeft bijvoorbeeld een mooier display dan de rest! wie ziet door de bomen het bos? en kan wat voor mij kappen om het overzichtelijk te maken?

__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 16 oktober 2008 om 22:41