Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 oktober 2008, 13:25
GobbledyGook's schermafbeelding
GobbledyGook GobbledyGook is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 9
Standaard Email werkt(e) niet meer maar nu weer wel (Wanadoo/Orange/Online ->Ziggo)

Wat in het subject staat was dus mijn conclusie toen ik mijn mail op wilde halen en de servermelding [-ERR [AUTH] Invalid login/password pair] kreeg. Ik kon me een brief aan ex- Wanadoo/Orange/Online klanten van ene Joop Evers, Directeur klantenservice van Ziggo nog herinneren, dus plukte ik die maar even van onder de stapel vandaan en las:
"Binnenkort ontvangt u een mail op uw huidige e-mail adres". Geen email gezien en nu dus ook niet meer in staat email te ontvangen. Nou ben ik gelukkig geen totale computer-analfabeet, dus heb ik maar even getest of het werkte als ik alle Ziggo instellingen toe zou passen en hup, daar staat die beloofde email met instructies. Gericht aan mijn gebruikersnaam@ziggo.nl en niet gericht aan mijn huidige email adres gebruikersnaam@wanadoo.nl , gebruikersnaam@orange.nl of gebruikersnaam@online.nl . Dus die mail was bedoeld om nooit aan te komen...

Ze zijn bij Ziggo dus kennelijk zo slim geweest om voor gebruikers de deur op slot te doen en de sleutel door de tralies naar buiten te gooien... En om de een of andere reden verbaast me dat niet echt, na die waanzinnig succesvolle klantvriendelijke start van Ziggo (not). Zou de onnozelheid van het mannetje in de reclame dan toch model staan voor Ziggo?

En dat komt dan allemaal bovenop de akkefietjes van de afgelopen maanden, waarin de wanadoo klant verkocht werd aan Orange en vervolgens doorverkocht werd aan Online en vervolgens weer verkocht is aan Ziggo...

Kortom, als iemand problemen heeft met mail bij Wanadoo/Orange/Online, dan moet-ie maar even de email ophalen waarin staat dat-ie de instellingen moet wijzigen. Maar voor je dat doet moet je eerst even je instellingen wijzigen, anders kun je die email niet ophalen.

Laatst gewijzigd door GobbledyGook; 16 oktober 2008 om 13:36