Los bericht bekijken
  #7  
Oud 15 oktober 2008, 23:10
Rob61's schermafbeelding
Rob61 Rob61 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2008
Locatie: Den Haag, Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax IR-FOX C,
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
volgens mij is dat een kleine moeite, en klantgericht........... dat laatste willen ze naar eigen zeggen graag zijn.........

ik heb trouwens het alles in 1 pakket nu genomen (met HD ontvanger) Ik wacht het even af, maar als de postbode met de samsung 360 voor de deur staat, stuur ik de hele handel weer rechtstreeks terug naar ziggo.
Ik heb vandaag de klantenservice van ZIGGO aan de lijn gehad. Alles uitgelegd.....voor de derde keer....., maar kort gezegt "For get it". Je krijgt een Samsung, je kan hem retourneren op eigen kosten maar ....ze geven niet de garantie dat je dan een Humax krijgt. De kans is groot aanwezig dat je gewoon weer een Samsung krijgt want deze hebben ze in OVERVLOED op voorraad. Uitgelegd dat op de site van ZIGGO je op twee sporen wordt gebracht, ze aan het handje door de site laten gaan maar ja....bij het klikken op de ene button "bestellen" zie je als je op een vraagtekentje klikt dat er staat Samsung HD. Maar klik je eerst op info dan kom je uiteindelijk via allerlei stappen bij hun partnersite Sluitallesaan.nl aan en daar kan je alleen voor de Humax kiezen maar moet je ineens € 199,00 extra betalen i.p.v. € 99,00.
Je was één ding vergeten namelijk klant misleiding.....Maar wat gaan ze nu aan de site doen niets, want de link naar "Digitale ontvangers" die is begin deze week ineens aangepast, want verleden week was deze op een paar kleine dingen iets anders, maar wel belangrijke dingen....VOOR DE KLANT.