Los bericht bekijken
  #8  
Oud 15 oktober 2008, 13:54
ziggo-user's schermafbeelding
ziggo-user ziggo-user is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Casema - Den Haag
Ziggo Internet: Motorola SBV5121e / Alles-in-1 Plus
DTV: Humax IR-Fox
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martine Bekijk bericht
Het enige dat je kunt doen is een klacht indienen op het contact-formulier op de website. Het probleem daar is dat ik het idee heb dat het niet altijd aankomt. Ik krijg namelijk niet altijd een automatisch antwoord. Krijg je antwoord dan is het zo'n zelfde onzin-antwoord waar je niets aan hebt. Ik heb op de klantenservice om een post-adres gevraagd, is er geen voor klachten. Ik heb iemand aan de telefoon gevraagd die klachten kan beantwoorden, mochten ze neit. En dan nog heb je geen garantie dat het inderdaad iemand is die een leidende functie heeft en er of die er echt wat mee doet. Dus blijft er alleen nog klagen bij Kassa over. Ik heb meegedaan aan het project bij de Consumentenbond over Ziggo. Toen kreeg ik inderdaad een reactie, maar geholpen heeft het niet.
Alle klantcontact, of je nou per telefoon, contactformulier of per brief contact zoekt, wordt door de contactcenters afgehandeld.

Het antwoord op jullie vraag over het slecht werken van de webmail heb ik al beantwoord. Er zijn storingen bekend en er wordt aan gewerkt. Meer kun je op dit moment nog niet doen.

Er wordt dagelijks veel gedaan aan de website, want hij is nog altijd niet volledig af. Geduld is een schone zaak.