Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #42  
Oud 13 oktober 2008, 21:21
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Lees je eigen teksten:


De bal ligt bij:.....je raadt het al...
Is dit niet iets te makkelijk? De ongelijkheid in abo-aanbod wordt niet door Cogas geschapen lijkt me zo. Het is Ziggo die een abo-gelijkheid moet creeeren. Daar staat Cogas in principe buiten.

Het lijkt er nu op dat een probleem van een deel van je klanten af wordt geschoven op externe factoren waaran de klant niets kan verhelpen.

Ik zou willen zeggen tegen Ziggo: gelijktrekken van het aanbod, dus zelfde product alles in 1 zonder analoge tv speciaal voor de Cogas-klant. Dan pas lost Ziggo het netjes op. Wat Cogas doet of niet doet hoort Ziggo niet te boeien, Ziggo moet zich richten op zichzelf en ZIJN klanten.

Ziggo kan het niet maken de ene klant wel dubbele snelheid te geven en de ander die zelfs meer betaald niet. Dat geldt ook voor onderling gratis bellen en de gratis decoder.

Maar goed dat is mijn mening als klant van Ziggo. Ik voel me nog niet thuis bij Ziggo. Als Cogasgebied-ziggoklant ben je kennelijk een vreemde eend in de bijt en daar legt Ziggo maar al te nadrukkelijk de klemtoon op.

Dit is overigens het laatste wat ik er over zeg, ik wacht rustig af wat Ziggo wel of niet doet.....

Ik heb los van bovenstaande ook geen last van Ziggo en waardeer de medewerkers, zeker op dit forum vanwege hun inzet en bevlogenheid. Tot nu toe altijd bereid om te helpen.

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 13 oktober 2008 om 21:41