Los bericht bekijken
  #1  
Oud 13 oktober 2008, 17:18
barryxx's schermafbeelding
barryxx barryxx is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 oktober 2008
Locatie: Etten-Leur/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Humax + CAM Samsung LE32C530
Berichten: 15
Angry emailadres en wachtwoord niet herkend

Hallo,

Vanmorgen werkte mijn email (@orange) nog probleemloos. Vanmiddag bleek ineens dat ik zowel via Outlook, alsook via Webmail niet meer kon inloggen. Mijn emailadres en wachtwoord wordt niet meer herkend.

Ik heb gesproken met de klantenservice en deze vertelde mij doodleuk dat ze nu bezig zijn naar een migratie naar Ziggo of Online en dat hierdoor mijn emailaccounts gedeactiveerd zijn. Eind van de week zou alles opgelost moeten zijn.

Ik kreeg inderdaad als reactie dat tot dat moment ik geen gebruik kan maken van mijn email. Ik vind dit ronduit schofterig. Ik kan best begrijpen dat de mail een keer een aantal uren down is, maar om accounts een hele week af te sluiten gaat er bij mij niet in.

Zijn er meer mensen die deze problemen ook ervaren??? Ben ik straks genoodzaakt om een nieuw emailadres (@ziggo.nl???) aan te gaan houden?? De communicatie over deze wijzigingen zijn bij mij nooit aangekomen. Ik word ineens verrast met het feit dat ik niet meer kan en mag mailen.

Vooralsnog hoop ik dat het antwoord gegeven werd door iemand die de klok heeft horen luiden, maar niet weet waar de klepel hangt. Mocht dit alsnog waarheid worden, dan vind ik het onacceptabel dat er op zo een manier met klanten om gegaan wordt. Dan zal ook zeer zeker een formele klacht richting de provider volgen en verliezen ze mij als klant.

Maar wellicht dat hier iemand rondzwerft die mij iets meer kan vertellen. Ik word hier in elk geval niet vrolijk van...