Discussie: retentie
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 13 oktober 2008, 07:32
opaben's schermafbeelding
opaben opaben is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 april 2008
Locatie: Anna Paulowna multikabel
Ziggo Internet: All in One plus
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Er kunnen altijd posts zijn die mislukken omdat de deeltjes niet goed aankomen. Een paar voorbeeld posts die hier opgegeven werden zie ik hier ook niet. Maar over het algemeen gaat het tot 30 dagen goed.

Maar als er al fouten zitten in de upload, of als de origiginele upload server ze met fouter verder stuurt, dan staat het alleen op die server goed bijvoorbeeld. Da's een beetje moeilijk te checken volgens mij. News werkt als een soort kettingbrief. Iemand upload het bij een server, deze stuurt het door aan een aantal andere servers en die sturen het vervolgens weer door naar andere servers enzovoorts. Als er ergens in de keten dan een fout optreedt krijgen alle server die 'daarachter' zitten dus fouten binnen.
Daarvoor zijn de pars uitgevonden en soms nog wat fills nodig.
Daar heb je ongetwijfeld gelijk in Cees maar toch is het zo dat ik regelmatig een film o.i.d. download die al wat ouder is, zeg 10 dagen en dat hij dan niet (meer) compleet binnen te halen is. als ik erg veel blokken mis haaal ik hem opnieuw binnen met een payserver en wat denk je? wel compleet. En als je een post van boneless binnen wilt halen zou ik dat vooral binnen 5 dagen doen, anders is de kans klein dat hij nog te vinden is, tenzij je dat met een payserver doet.
__________________
Soms zit het mee, vaak zit het tegen.