Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #26  
Oud 12 oktober 2008, 14:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-user Bekijk bericht
Helemaal gelijk volgens mij moet het echt wel kunnen, maar ik werk voor voormalig-Casema Ik ga er morgen even achteraan voor je en dan hoor je van me. Ik moet even contact opnemen met een collega van voormalig @Home
Als je voor ex-Casema werkt, dan zou ik in het vervolg even goed navragen vóórdat je in het forum dit soort uitspraken doet.

Er is al heel veel over geschreven en verhitte discussies over gevoerd de laatste maanden. Dat kun je in het forum lezen.

De uitspraak tot nu toe van het hoogste management van Ziggo en dat van Cogas is dat er GEEN alles-in-1 pakketten uitgegeven worden omdat nou eenmaal niet alle produkten geleverd worden door Ziggo. (Analoge TV wordt niet geleverd door Ziggo, maar wil Cogas zelf leveren)
Daar zal misschien wel een "politiek" spelletje achter zitten, daar hebben wij verder geen inzicht in. Maar zolang deze status-quo tussen beide partijen niet opgelost wordt komt er gewoon geen Alles-in-1 in Cogas gebied.

Het lanceren van geruchten heeft totaal geen zin en zorgt alleen maar voor onrust bij de mensen die er echt op zitten te wachten.
Dus ik wil je verzoeken om in de toekomst vóórdat je dit soort uitspraken doet even te checken of er wijzigingen in het huidige beleid te verwachten zijn.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....