Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 oktober 2008, 22:33
chehangli's schermafbeelding
chehangli chehangli is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2008
Locatie: Almelo
Berichten: 1
Angry Melding E19-4 bij HD-zenders en helpdesk weet geen oplossing

Heb aantal weken terug besluit genomen om HD-abonnement af te sluiten.
Ik had nog een oude @home smartcard. Dus heb ik alleen een nieuwe Humax HD decorder gekocht. Ik kreeg netjes een brief thuis dat HD-pakket is geactiveerd en is toegevoegd aan "mijn producten" op MijnZiggo.

Echter toen begonnen de problemen. In de Humax decorder kreeg ik de melding "E100-4 Service is momenteel gecodeerd". Bij de helpdesk kenden ze de code niet. Na paar vruchteloze pogingen met de helpdesk kwam ik op idee om de smartcard in mijn oude Philips decorder te zetten en aan te sluiten. Er kwam code "E19 Kanaal is momenteel versleuteld". Vervolgens de helpdesk opnieuw gebeld en nu kenden ze de code wel. 1e reset poging van de smartcard door de helpdesk was niet gelukt en na 10 min opnieuw gebeld. 2e resetpoging was gelijk gelukt. Ik kreeg alle digitale zenders en gratis HD-zenders (Brava en Eurosport) te zien. Echter de HD-zenders Discovery, NGC en History kreeg steeds melding "E19-4 Previewperiode is verlopen". De talloze telefoontjes aan helpdesk , aantal resets en opnieuw doorlopen smartcardnummer hebben niks geholpen.

Nu heeft de helpdesk mij een servicenummer gegeven dat de technische helpdesk het verder zou opzoeken en mij "zo snel mogelijk" contact zou opnemen. Tja, inmiddels al week later en nog steeds helemaal niks gehoord. Dit is toch belachelijk!!! Heeft iemand tips over wat te doen? Ik ben alweer helemaal zat van naar helpdesk sturen om mijn geld daaraan te verslinden. De telefoonkosten worden nog hoger dan de abonnementskosten