Discussie: Datalimiet bereikt
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 10 oktober 2008, 19:22
pdukers's schermafbeelding
pdukers pdukers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Z2, Ubee
Berichten: 189
Standaard

Ik heb nu ook iets raars met mijn download limiet.

Ik heb vanavond mijn 100 GB download limiet bereikt, wat zeker klopt. Echter als ik bij "mijn home" de download gegevens bekijk dan zie ik tot mijn schrik dat de reset datum 4 november is. Ik weet zeker dat dit eigenlijk 11 oktober moet zijn, want et was de afgelopen tijd altijd de 11e reset dag.

En het is ook onmogelijk dat ik in 5 dagen 100 GB gedownload heb, zeker om dat ik de afgelopen 3 dagen niks hebben kunnen doen ivm "482 authentication rejected" errors. Volgens mijn netlimiter gegevens zijn het slechts 5 GB.

Ik vraag me af of dit met de nieuwsserver maintenance van de afgelopen dagen te maken heeft. Gisteren zag ik op mijnziggo nl. 0.18 GB verbruik met als reset datum 4 november, maar nu staat er ook 100 GB verbruikt. Ik vermoed dus dat men accounts heeft omgezet en reset datums veranderd heeft. Echter zonder de download limiet te resetten!

Ben ik de enige? Ik zou verwachten dat anderen ook opeens een andere reset datum gekregen hebben. Voor mij zou het betekenen dat ik niks meer kan downloaden tot de 4 november