Discussie: Vraag: E-mail via de iPhone
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 10 oktober 2008, 13:55
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Ondersteuning van poort 587 is er niet. Je kunt de mailserver van Ziggo alleen binnen het Ziggo gebied gebruiken. Maar! En dit verteld T-Mobile niet, T-Mobile speelt een vies spelletje met het afleveren van mail. Als jij invult smtp.quicknet.nl kom je uit op de mailserver van T-Mobile, ze vangen zegmaar al het mailverkeer af.
Duidelijk en tegelijkertijd best wel vreemd...

Citaat:
Dit hebben we al eerder uitgezocht en waren hier op zich wel verbaasd over, zeker omdat ze vragen hierover wel richting Ziggo doorverwijzen.
Nu hebben ze ons niet naar Ziggo doorverwezen, want we hadden hier natuurlijk wel over gebeld en volgens hun zou het moeten werken en hebben ze de fout dus niet bij Ziggo neergelegd, maar de helpdesk van T-Mobile gaat dit geval wel onderzoeken.

Citaat:
Het enige wat je dus doet is ophalen via pop, de smtp loopt echt via T-Mobile, als je daar issues mee hebt moet je ze zelf daar aan de helpdesk ook maar vertellen dat ze poort 25 afvangen en dat de issue daarmee bij T-Mobile zit. Ik vermoed echter dat ze zelf ook gewoon een mailserver hebben en dat je die als smtp server kan instellen. smtp.ziggo.nl staat technisch dicht voor verzoeken van buiten, dus dat kan niet werken, tenzij nu net als T-Mobile doet, er flink mee gerommeld word. Ze sturen je dus naar een andere server moedwillig...
Dus je kan in principe elke smtp server invullen die je maar wilt, het blijft toch via T-Mobile gaan.
Ze hadden het er nog wel over dat we eventueel als uitgaande server smtp.gprs.t-mobile.nl in konden vullen, maar dat werkt ook niet.

Laatst gewijzigd door Ed; 11 oktober 2008 om 16:42