Los bericht bekijken
  #73  
Oud 9 oktober 2008, 21:58
thur's schermafbeelding
thur thur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: IJmond/Casema
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: Samsung SMT-C7140B
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
- Niet gevraagd nummer: dan is er niet gevraagd om een nummer portering (...)
- Hogere kosten? (...)
- Halvering van de internet snelheid? in vergelijk met wat?
- Helpdesk al gebeld en gevraagd wat te doen?
1. Er is wel gevraagd om nummerportering (ik moest de naam en het telefoonnummer opgeven van het KPN nummer), maar dat is blijkbaar verkeerd opgevoerd. Ik heb de helpdesk direct gebeld toen ik de bevestigingsbrief kreeg met plots de melding van een nieuw nummer, maar het kon niet meer gewijzigd worden i.v.m. de aanstaande installatie-afspraak. Mij werd aangeraden om _na_ installatie alsnog portering aan te vragen. Heb ik gedaan, niks gehoord. Daarna weer gebeld, het machtigingsformulier zou opgestuurd worden en de fout zou worden hersteld (d.w.z. KPN porteren en nieuwe telefoonnummer laten vervallen); geen reactie. Daarna weer gebeld... toen werd me gezegd dat 't helemaal niet kon en dat ik moest opzeggen, zonder verbinding zou komen te zitten voor een tijdje en het dan opnieuw moest aanvragen...
2. Ik had tv + internet voor 35 euro bij Casema/ Ziggo, nu alles in één voor 40 euro.
3. In vergelijking met het losse internetabonnement van Casema/ Ziggo dat ik had à 20 euro.
4. Ja, drie of vier keer. Kleine 4 weken terug e-mail als klacht en dezelfde e-mail in briefvorm op de post gedaan vragend om een passende oplossing.

Nog steeds geen inhoudelijke reactie van Casema/ Ziggo, maar ik geef ze nog wel een week of anderhalf alvorens het geheel maar op te gevn. Het lijkt me dat het niet zo heel moeilijk moet zijn om het (nog werkende) KPN nummer te porteren en dat ongevraagde nieuwe nummer te laten vervallen. Immers, het lijkt veel op de zaak die hier speelde... vandaar dat ik het verhaal las en me hier heb aangemeld om het goed te volgen.

M.v.g.,