Los bericht bekijken
  #2  
Oud 9 oktober 2008, 13:19
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Hier hetzelfde. Voor de zoveelste keer gebeld en na een aantal keren te zijn doorverbonden eindelijk iemand aan de telefoon die er werk van maakt.
Volgens het nieuwe systeem besta ik helemaal niet, iets wat enkele maanden geleden ook al is gebeurd toen ik zomaar een ander modem kreeg toegestuurd.
De vriendelijke en welwillende medewerker liet mij weten dat er nog niets met mijn klachten gedaan was en dat het probleem enkele dagen geleden al opgelost had kunnen worden als het direct was doorgegeven aan de juiste persoon. De gegevens moeten nu handmatig worden ingevoerd en als het goed is werkt alles uiterlijk morgenochtend zoals het hoort.
Als ik niet weer had gebeld was de kans groot geweest dat ook mijn internet er mee op zou houden.Dan zou ik ook niet meer met voipdiscount kunnen bellen en krijg ik de 0900 mobiele kosten er ook nog weer bij.
Jammer dat het Webcare team blijkbaar ook niet meer bestaat, dat was enkele maanden geleden het enige aanspreekpunt waar je niet van het kastje naar de muur en vice versa werd gestuurd.

Mijn advies: net zolang blijven bellen tot het opgelost is of tot je in ieder geval een duidelijke toezegging hebt gekregen i.p.v "het kan wel enige tijd duren"
Als lid van het Ziggo klantenpanel zal ik heel duidelijk mijn mening over de service van Ziggo laten weten. Aanvankelijk werd alles afgedaan als aanloopproblemen. Het is nu 5 maanden later en ik loop tegen exact dezelfde problemen aan wat betreft de klantenservice. Bijna altijd vriendelijk, er gebeurt echter niets als je niet blijft bellen. Of ik dan als zeur of wat dan ook wordt bestempeld zal me een zorg zijn. Ik wil eindelijk een normaal werkend pakket.

Ik wacht met spanning af .............