Los bericht bekijken
  #18  
Oud 8 oktober 2008, 23:14
nieuweziggoman's schermafbeelding
nieuweziggoman nieuweziggoman is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2008
Locatie: Boxtel/@home
Berichten: 31
Standaard helpdesk bellen is kansloos (geloof me)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Preview periode is 2 weken nadat je voor de eerste keer je smartcard gebruikt. Je ziet dan alle zenders, dus ook de premium zenders. Binnen die 2 weken moet je de smartcard registreren anders gaat alles op zwart.
Er loopt/liep(?) verder nog een actie waarbij je 2 maanden gratis het Z2-digitaal-totaal-pakket kreeg als je daarvoor een abonnement afsloot, denk dat je dat laatste bedoelt, maar dan zie je dus niet alle zenders zoals film-1 e.d. Als je wel *alle* zenders al 2 maanden ziet is er dus iets mis en zou je de helpdesk kunnen bellen

Ik heb in het verleden de helpdesk gebeld. En dat is kansloos.

De helpdesk heeft hun kans gehad. Daar ga ik geen geld meer aan uitgeven, en mijn tijd.
Bijv. 1 keer twintig minuten gewacht tot opgenomen werd, toen werd gezegd dat ik ander nummer moest bellen. Toen nog eens 25 minuten gewacht, en zou doorverbonden worden. Toen werd de hoorn op de haak gegooid. Dat betekent dat ik dat zooitje nooit meer bel.
Ik wil gewoon domweg digitale tv bekijken en dat is al te moeilijk voor dit bedrijf. Doet me denken aan icesave en dat soort bedrijfscultuur.

Ik verlang naar vroeger waarbij je gewoon betaalde per maand en dan gewoon je tv aansluit op de bestaande kabel en gewoon tv kon kijken. Dat is tegenwoordig teveel gevraagd van Ziggo. Wel een hoop blabla met reklame, en bij kassa mensen laten denken dat het een topbedrijf is. Maar ondertussen dieptriest.