Discussie: email storingen.
Los bericht bekijken
  #48  
Oud 8 oktober 2008, 20:42
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

[quote=Frans H;120203]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Netbios Bekijk bericht
mooi bericht, en terecht.

heb je de problemen ook als je (een dagje) geen router gebruikt? dat is wel van belang in dit geval. welk merk en type router heb je?


Ik heb nog nooit een dagje geen router gebruikt, want we werken met 2 pc's en een printer op het netwerk. Casema had wel eens problemen, maar dan hoorde je dat er problemen waren en ze werkten er aan. De mensen van Sicko beweren dat er niks aan de hand is en die verlakkerij kost ze veel, heel veel klanten.
Verhuisplannen zijn er en dan valt Ziggo buiten de boot, natuurlijk.
Ik neem aan dat je hier bent om je probleem op te lossen. Je kunt wel meerdere pc's hebben maar nogmaals; van belang is of het probleem in het modem/netwerk, computer of router zit. Je zult toch moeten beginnen met een van de 3 uit te sluiten. De makkelijkste manier om dat te doen is door 1 computer met een UTP kabel (netwerkkabel) direct aan te sluiten op een van je pc's. Heb je de problemen dan niet meer, reset je router dan eens naar fabrieksinstellingen, of kijk of er nieuwe firmware is (op website fabrikant).

Is het probleem echter nog wel aanwezig probeer je pc dan eens in veilige modus te zetten, of je netwerkkaart opnieuw te installeren.

Is het probleem dan nog steeds aanwezig zul je of een storingsformulier moeten invullen of moeten bellen met Ziggo.

Nogmaals ik neem aan dat je het probleem wilt oplossen, ook zou het handig zijn dat je aangeeft welk merk en type router je hebt.

succes

groeten Netbios.