Discussie: email storingen.
Los bericht bekijken
  #47  
Oud 8 oktober 2008, 20:05
ziggo-user's schermafbeelding
ziggo-user ziggo-user is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Casema - Den Haag
Ziggo Internet: Motorola SBV5121e / Alles-in-1 Plus
DTV: Humax IR-Fox
Berichten: 260
Standaard

[quote=Frans H;120203]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Netbios Bekijk bericht
mooi bericht, en terecht.

heb je de problemen ook als je (een dagje) geen router gebruikt? dat is wel van belang in dit geval. welk merk en type router heb je?


Ik heb nog nooit een dagje geen router gebruikt, want we werken met 2 pc's en een printer op het netwerk. Casema had wel eens problemen, maar dan hoorde je dat er problemen waren en ze werkten er aan. De mensen van Sicko beweren dat er niks aan de hand is en die verlakkerij kost ze veel, heel veel klanten.
Verhuisplannen zijn er en dan valt Ziggo buiten de boot, natuurlijk.
"De mensen van Sicko" zijn exact dezelfde mensen als Casema, Multikabel of @Home. Daarnaast is tot nu toe alleen de DNS server veranderd (wat voor Casema klanten alleen maar een zegen is geweest). Dus je verbinding die je voorheen bij Casema had en nu bij Ziggo is alleen maar beter geworden.

Router problemen in voormalig Casema zijn er zeker, en wel met Linksys routers! Linksys heeft in de paar laatste firmware versies OpenSource DHCP software gebruikt.... Niet echt een verstandig plan! Ik heb zelf vier jaar geleden een Sitecom (volgens veel mensen een B-merk) router gekocht. Toen der tijd een van de eerste met draadloze verbinding! Ik heb (buiten een keerste resetten in de 6 maanden) nog nooit problemen gehad!

Overigens heb ik een Alles-in-1 Plus pakket en nog nooit problemen gehad