Discussie: email storingen.
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 8 oktober 2008, 14:41
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frans H Bekijk bericht
Elke helpdeskmedewerker geeft dit aan. Ook durven ze te stellen dat een router niet ondersteund wordt. Het is gezwets in de ruimte. Er is al ruim een week storing in het gebied 2283 en dat komt alleen maar omdat jullie met inlogpunten hebben geklooid.
Als je langer dan 10 minuten niet actief bent, word je er uit gegooid. Dat dwingt mij om elke twee minuten te kijken of er post is en dat laat ik deze pc dan ook doen. Totdat jullie treiterijen ophouden.
Weet je hoe lastig het is om een modem en een router telkens te moeten uitzetten?
Kwaliteit hadden we van Casema. Ziggo sucks!!!
Ik kan werkelijk geen chocola maken van wat je me probeerd te vertellen. Wat bedoel je met inlog punten? Je bent kennelijk ontevreden en gooit nu een emmer leeg, maar is er mischien iets waar ik je mee kan helpen? Ik zie niets concreets op de dingen na waar ik zoals ik al zei geen chocola van kan maken.

Wellicht kun je even rondlezen op het forum zodat je ook daadwerkelijk ziet dat mensen je proberen te helpen op het forum, wat gewoon vrijwilligers zijn allemaal, ik ook.

Een eerste posting als deze, eigenlijk zou ik er niet eens op moeten reageren, zo ongeloofelijk negatief, maar laten we eens zien wat nu echt je probleem is. Kun je dat rustig en normaal, zonder frustratie dus, uitleggen? Mischien kan iemand je dan op weg helpen.

Bye,
Raymond.