Los bericht bekijken
  #42  
Oud 8 oktober 2008, 13:51
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macula Bekijk bericht
Door dit topic nieuwsgierig geworden heb ik ontdekt dat op basis van mijn oude Wanadoo/Orange/Online ….@online.nl e-mailaccount (ik ben recentelijk van Online naar Ziggo overgestapt) in mijn geval een werkend ….@ziggo.nl e-mailaccount is aangemaakt.

Ik heb de automatische aanmaak van deze Ziggo e-mailaccount ontdekt door mijn oude Online e-mailaccount instellingen te wijzigen naar de in dit topic genoemde Ziggo e-mailaccount instellingen en een testmail naar mijn ….@ziggo.nl account te zenden welke prompt aankwam.

Ziggo webmail (ga naar http://www.ziggo.nl/mail/mijn-email en daarna de ZIGGO Webmail-knop aanklikken) werkte na een paar keer inloggen ook.
Inderdaad. Alleen werkt (in ieder geval voor mij) de navigatie op de Ziggo webmailsite (email.ziggo.nl) niet goed met Firefox.

Bovendien lukt het me niet met deze gegevens (mijn e-mailadres @ziggo.nl en bestaand wachtwoord) in te loggen op 'Mijn e-mail instellen' (www.ziggo.nl/mijnziggo/e-mail). Kan natuurlijk zijn dat hier nog 'iets' ontbreekt, want ik heb de aangekondigde e-mail nog niet ontvangen.