Discussie: Klacht: Alles in 1 Pakket vertraagd
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 oktober 2008, 11:24
whyayeman's schermafbeelding
whyayeman whyayeman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2008
Locatie: Dalfsen @Home/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 10
Standaard Alles in 1 Pakket vertraagd

Op 26 september telefonisch mijn producten van ziggo om laten zetten naar een alles in 1 pakket plus. Heb toen een tijdje met een aardige mevrouw aan de telefoon gezeten die me vermelde dat dit alles binnen 2 dagen geregeld was en dat ik binnen 2 weken een nieuwe decoder zou krijgen. Ik melde dat het analoge tv signaal op naam van mijn vrouw stond maar dat was geen probleem. Ik kon zelfs een voorkeur decoder opgeven.

Na 1 week maar eens gekeken of mijn internet al wat sneller was maar helaas geen resultaat.

Vandaag (8 okt) toch maar eens gebeld met de klantenservice, de jongeman vermeldde mij dat hij in eerste instantie niks kon vinden en dat ik het dan maar opnieuw moest aanvragen. Hij kon me wel vermelden dat ik op 26 september dat pakket had aangevraagd en toen ik vroeg waarom hij dan niks kon zien ging hij toch nog eens goed kijken.
Ik kreeg toen te horen dat omdat het analoge signaal op een andere naam stond (In september was dit geen probleem en nu wel??) dat het allemaal wel veel langer kon duren en dat ik maar geduld moest hebben , want er zijn veel meer klanten die dit ook willen. Jammer genoeg kon hij geen indicatie gevenover hoe lang het ging duren.

Het lijkt mij dat het niet zo moeilijk moet zijn. Hoe lang moet ik hier nu nog op gaan wachten?