Los bericht bekijken
  #15  
Oud 7 oktober 2008, 09:46
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
als ze bij jou de 16e afschrijven en je krijgt je salaris pas rond de 23e, en de afschrijving doet je zeer rond die datum, dan moet je alleen jezelf nagaan of je de extra diensten van ziggo wel kunt permitteren of dat je je uitgavepatroon wel onder controle hebt!
En als alle bedrijven dat opeens doen, huur/hypotheek, energie, belasting? Dan moet je opeens een maand voorschieten (eigenlijk twee, want je salaris krijg je pas aan het eind van de daarop volgende maand. Waarom zou Ziggo wel mogen wat geen enkel ander bedrijf doet?

Ik ben blij voor je dat je zo goed in je slappe was zit dat het voor jou geen probleem is, maar er zijn in nederland ook mensen die wat minder makkelijk rondkomen. En dan gaat het niet alleen om "extra" luxe diensten. Ook het gewone basisabonnement wordt erg vroeg afgeschreven (ook rond de 15e). Standaard radio/TV wordt toch niet echt beschouwd als een luxe voorziening. En telefoon is volgens mij ook geen overbodige luxe.

Zeker op het gebied van geld en rekeningen verwacht ik van een bedrijf nauwkeurigheid, fatsoen en betrouwbaarheid. En dat laat Ziggo hier niet zien. Het heeft een arrogante houding die ze zich alleen kunnen permitteren omdat er weinig alternatieven zijn.

En hier rekent Ziggo wel erg makkelijk naar zichzelf toe. Stel je voor dat je tegen Ziggo zegt dat je wel twee weken later betaald, en dat ze zich daarover niet druk moeten maken. Denk je dat ze dan zeggen "geeft niet, als het maar een keer komt"? Afspraken over tijdig betalen werken twee kanten op.