Los bericht bekijken
  #161  
Oud 5 oktober 2008, 13:55
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Ik vermoed zelf dat na a.s. maandag nog een heleboel oud-@homers niet in het Ziggo-systeem zitten. Een voorbeeld heb ik dus zelf, maar zo zullen er ongemerkt meer mensen zijn. Bij mij gaat het om huisnummer X en mij buren hebben huisnummer X met een toevoeging A. Daar ging het dus compleet mis. Dit komt bij meer mensen voor denk ik.

Wat ik wel wil weten (en eigenlijk neem ik dit aan) dat er pas @ziggo.nl mailadressen worden uitgegeven al echt alle problemen zijn opgelost zodat iedereen eerlijke kansen krijgen op een @ziggo.nl adres.

Daarnaast, maar dat ligt in het verlengde van mijn probleem, hoe gaat het met de facturatie van de oud-@homers ? Nog via het oude systeem? Ik voorzie grote problemen in alleen al mijn geval waar van alles nog mis is en waar ik ook de gegevens en producten van mijn buren onder mijn account heb staan. Hoewel ik automatische incasso heb ben ik er niet gerust op dat alles vlekkeloos goed gaat en ben ik bang dat ik straks ook (een deel) van de rekening van de buren betaal!

Daarnaast wil ik wel even kwijt dat ik zeker weet dat iedereen bij Ziggo en zeker de medewerkers van Ziggo op dit forum er alles aan doen om alles zo goed als mogelijk te doen en om iedereen snel te helpen, waarvoor een pluim! Ik snap ook wel dat dit nog steeds hectische dagen zijn voor alle Ziggo-medewerkers.