Discussie: @Home smtp down?
Los bericht bekijken
  #22  
Oud 4 oktober 2008, 16:59
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingetje Bekijk bericht
Uiteraard gebeurd zoiets niet met opzet, dat zou het toppunt zijn. Ik snap ook wel dat er in een complex netwerk wel eens wat mis gaat.

Ik heb liever dat ik op zo'n pagina lees dat er een probleem bekend is en er aan gewerkt wordt, dan dat daar helemaal niets staat. Ook als het een storing is die van relatief korte duur is, dus niet eerst een paar dagen wachten. Ik had ook liever gezien dat daar te lezen was dat er een grote onderhouds actie gepland stond voor Zwolle!
Zo groot was die actie niet, als je daar pak um beet 1000 tot 1500 meldingen op die pagina ziet met werkzaamheden dan kun je er ook niks meer mee of wel? Dat soort meldingen koment er als er x % van de users impacted is, niet als het alleen een bepaalde wijk betreft. Sommige mensen lezen zo'n melding, maar 85% gaat daarna bellen, dan is het effect beetje weg he als je daarna vragen krijge wat dan en dat je aan die mensen moet uitleggen nee meneer dit soort werkzaamheden doen we dagelijks, geen impact, als het goed uitgevoerd wordt....

Dat zo'n/deze storing gewoon op de storings pagina hoort te staan ben ik met je eens.

Bye,
Raymond.

Laatst gewijzigd door raymond; 4 oktober 2008 om 17:09