Discussie: Vraag: IRHD-5000C 2x PowerKnop
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 oktober 2008, 13:31
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RunningArchie Bekijk bericht
Als ik mijn Humax wil aanzetten met de afstandbediening, moet ik altijd 2x op de Power knop drukken.
De Stanby knop op de Humax zelf gaat wel goed.

Is dit normaal
Heeft iedereen dit
Het aanzetten duurt meestal eventjes omdat hij moet rebooten, weet je zeker dat hij echt niets doet als je even wacht na de eerste keer drukken ?

Zelf heb ik 1 keer gehad dat mijn afstandbediening helemaal niets meer deed, ik verdacht de batterijen, dus nieuwe batterijen erin, nog steeds niets. Getest met een digititale camera (daarmee kun je infrarood zien, dus kijken of hij wel commando's stuurt) en dat werkte ook, hij verstuurde wel commando's, maar reageerde verder niet. De Humax zelf werkte wel, want met een andere afstandbediening van de IR-Fox kon ik hem wel bedienen. Blijkbaar was de 'software' in de afstandbediening op tilt geraakt, want nadat ik de batterijen eruit gehaald had en gezorgd had dat de batterijspanning echt ontladen was door de plus en min aansluiting kort te sluiten (nadat batterijen eruit waren !!) werkte hij weer goed.
Dus misschien moet je dat eens proberen, batterijen eruit, half uurtje wachten (of de batterij aansluitingen in de afstandbediening even tijdelijk met elkaar doorverbinden met een draadje of stukje aluminumfolie of zo) en daarna batterijen er weer in.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....