Los bericht bekijken
  #143  
Oud 4 oktober 2008, 13:27
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggofan Bekijk bericht
Zo lang mijn buren nog onder mijn inlogcode staan en ik ook de dubbele producten onder mijn naam heb staan lijken me dit soort uitspraken ook weer kolen op het vuur. Bij mij is de migratie mislukt en ik ben echt niet de enige. Twee weken geleden het verzoek gedaan mijn gegevens te herstellen en tot op de dag van vandaag is er nog niets ondernomen.

Verder zitten mij buren NIET in jullie systeem!!! Die zijn dus niet mee-gemigreerd van @home naar Ziggo!!! (Kan ook niet want alle gegevens zij bij volkomen ten onrechte ondergedrukt).
Dat heb je nu een aantal keer kenbaar gemaakt. Kennelijk is er bij jou een probleem, met een migratie van 6.5 miljoen klanten kan er iets mis gaan. Dat zal dan gecorrigeerd moeten worden. Neemt niet weg dat het vervelend is maar het zijn wel de uitzonderingen. Wil je je negatieve toon iets temperen. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat je nog niet geholpen bent, ik kan me ook voorstellen dat de prioriteit van het oplossen van dit soort dingen pas na de migratie van dit weekend is gelegd. Jij niet, maar ik wel

Dit zal echt niet zo blijven en dus opgelost worden. Private message me even wat gevens anders dan kan ik dat wellicht bespoedigen voor je.

Bye,
Raymond.